Workshops

Welkom bij Blazenka.nl!

Sinds 2010 geef ik (Blazenka) workshops aan particulieren en bedrijven. Workshops voor feesten, vrienden, families, een dagje weg etc. Precies aangepast aan jouw wensen en ideeën. En dat is wat een workshop bij blazenka.nl uniek maakt! Ik pas de workshop aan aan de groep mensen die ik zal ontvangen. Vaak geef ik mensen een introductie in de kunst door verschillende technieken en materialen te gebruiken. Denk hierbij aan verf, krijt en houtskool.
De opdrachten zijn vaak gerelateerd aan het ‘groepsthema’ zoals vriendschap, liefde, feest, zwangerschap etc. Maar ook bijvoorbeeld Pop Art portretten en abstracte kunst zijn een hit! Samen 1 kunstwerk maken ter herinnering aan deze dag of gewoon ieder een eigen kunstwerk maken op schildersdoek of hout. Er is veel mogelijk! Een paar pasklare workshops:
—-
The Sky Is The Limit. Skyline van Haarlem schilderen. Een workshop schilderen met acrylverf. Ter kennismaking met het materiaal of ter verdieping van bestaande ervaring. Bij Blazenka.nl leer je op een vrije manier schilderen waarbij schilder technieken aan bod komen maar inspiratie, ervaring en praktische tipt de boventoon voeren.
—-
De Kunstproeverij. Proef met deze workshop verschillende materialen en technieken en ontdek hoe leuk kunst kan zijn. Aan de hand van verschillende opdrachten doe je ervaring en kennis op met verschillende kunstzinnige technieken en materialen die uiteindelijk samen komen in een gezamenlijk of individueel kunstwerk voor thuis.
—-
Tekenworkshop. Een middag tekenen met verschillende materialen en technieken. Ontdek welke teken techniek jou aanspreekt. En hoe ontspannen en toegankelijk tekenen kan zijn.
—-
Schilderworkshop. Een workshop schilderen met acrylverf. Ter kennismaking met het materiaal of ter verdieping van bestaande ervaring. Bij Blazenka.nl leer je op een vrije manier schilderen waarbij schilder technieken aan bod komen maar inspiratie, ervaring en praktische tipt de boventoon voeren.
—-
Schilderen met reliëf. Een workshop schilderen met reliëf laat je kennismaken met de vele mogelijkheden van acrylverf, mediums en het hergebruiken van materialen uit het dagelijkse leven.
—-
Pop Art Portret. Een Pop Art portret van je zelf of elkaar maken. Een leuke manier om kennis te maken met acrylverf en de Pop Art stroming.
—-
Workshops zijn vanaf 2 personen. De prijs van een workshop van 3,5 tot 4 uur is rond de €45 p.p. Een workshop van 2 tot 2,5 uur ligt rond de €35 p.p. Huiver niet en neem contact op via het contactformulier hieronder of via de e-mail of telefoon. Vragen zijn altijd welkom!
>>  Ik ontwerp ook kunst en schrijf gedichten en verhalen op aanvraag, voor jouw speciale gelegenheid gemaakt/geschreven. Denk bijvoorbeeld aan geboortekaartjes of iets voor boven de bank. <<

Een review schrijven of lezen? Klik –> hier

DSC00380   foto 5 (2)   IMG_0557

[contact_form]