Workshops Bedrijven

Bedrijven –teambuilding-

Er is op creatief gebied ook veel mogelijk voor bedrijven. Wat betreft teambuilding, geef ik workshops waarbij ik een adviesfunctie heb. Er zullen een dagdeel verschillende creatieve opdrachten worden gedaan die ik later gebruik om een inventarisatie te maken van de samenwerking van uw werknemers tot nu toe en een advies uitspreek voor eventuele verbetering hiervan.

Het bijzondere is dat de creatieve activiteiten eigenlijk altijd leiden tot een leuke dag weg waarop veel wordt gelachen en ervaren. De inventarisatie achteraf geeft echter veel waardevolle inzichten van waaruit men weer verder kan. Een creatieve workshop met als doel om als team gewoon samen iets leuks te doen kan natuurlijk ook!

Het is anders en daarmee spannend maar bewezen effectief!

Workshops zijn vanaf 2 personen. De prijs ligt meestal rond de €45 p.p. Voor meer informatie kun je contact opnemen via het contactformulier hieronder of via de e-mail of telefoon. Vragen zijn altijd welkom!

Een review schrijven of lezen? Klik –>  hier