Reviews

Wegens zwangerschap en moederschap ben ik er even tussenuit geweest. In de tussentijd ben ik nog wel bezig geweest met de kunst maar heb ik geen workshops gegeven. Sinds 2017 ben ik weer actief bezig met zowel de kunst als de workshops.

 

Hieronder de reviews die ik van klanten heb mogen ontvangen:
Cijfer: 8

Inspirerende en gezellige zussenmiddag!

Bezoekdatum: 23 augustus 2014
Reisgezelschap: met een groep

Ervaringen: In een ontspannen en gezellige sfeer kregen wij een zeer heldere uitleg van Blazenka over de verschillende materialen en technieken die je bij het schilderen en tekenen kunt gebruiken. We konden dit d.m.v. verschillende opdrachtjes direct in praktijk brengen. Vooral de diepere betekenis achter de opdrachtjes, die aan het einde van de workshop duidelijk werd, vonden wij erg inspirerend. Het was leuk om te doen, in een gezellige en ontspannen sfeer. Top middag!

Beoordeling gegeven door Kim.

—————————————————————————

Cijfer: 9

Kleurrijke creatieve workshop

Bezoekdatum: 14 april 2014
Reisgezelschap: met partner

Ervaringen: Ontzettend duidelijke, inspirerende, kleurrijke, creatieve en leuke introductie over schilderen gekregen! Blazenka begon met uitleg over soorten papier, doek, penselen en verf; en beschreef daarna de stappen voor het opzetten en uitwerken van een schilderij. Het kleuren mengen was echt geweldig en daarna volgde onze eerste poging tot het schilderen van een landschap. Blazenka weet echt heel veel en kan het fijn uitleggen: ze geeft goede instructies, maar zorgt er ook voor dat je eigen creativiteit lekker naar boven komt borrelen. De workshop is tot in de puntjes verzorgd; en de koffie, thee en hapjes waren heerlijk! Wij kijken al uit naar een volgende workshop…

Beoordeling gegeven door Ine Martens.

—————————————————————————-

 

Cijfer: 9

Inspirerende en gezellige middag

Bezoekdatum: Januari 2014
Gezelschap: met vrienden

Ervaringen: Met twee vriendinnen een workshop “schilderen met reliëf” gevolgd. Zeker een aanrader. Alles heel goed verzorgd, en alledrie zijn we met een mooi resultaat naar huis gegaan!

Beoordeling gegeven door Anneke.

—————————————————————————–

Cijfer: 8

Leuk en inspirerend teamuitje!
Bezoekdatum: Oktober 2013
Gezelschap: zakelijk

Ervaringen: Erg leuk en inspirerende middag gehad met collega’s. Blazenka had een prachtige locatie voor ons geregeld in het centrum van Haarlem en alles werd zeer goed verzorgd. Als je eens wat anders wilt als teamuitje dan is dit zeker de moeite waard, bovendien krijg je de tekeningen als aandenken mee. De mooiste hebben we ingelijst en opgehangen op kantoor als aandenken aan deze gezellige middag!

Beoordeling gegeven door Iris.

—————————————————————————

Cijfer: 9

fantastische workshop
Bezoekdatum: Juli 2013
Gezelschap: met een groep

Ervaringen: Met 30 deelnemers (familie en vrienden) een Andy Warhol workshop gedaan ter gelegenheid van een 40 jarig bruiloftsfeest.

Beoordeling gegeven door Martin van schaik.

—————————————————————————

Cijfer: 7,5

Workshop Familiedag gezin
Bezoekdatum: Januari 2012
Gezelschap: het hele gezin, 5 personen.

Een verrassende en gezellige middag met ons gezin in Haarlem voor de 65e verjaardag van mijn man. Een heerlijke middag gehad en als aandenken aan deze dag een mooi kunstwerk voor boven de bank!

Beoordeling gegeven door Annelies

—————————————————————————

Cijfer: 8

Gezellig en verrassend!
Bezoekdatum: September 2012
Gezelschap: met vrienden

Ervaringen: Goed verzorgd, gezellig en een knusse huiselijke sfeer. We hebben het erg leuk gehad bij deze dame en een leuke inleiding gekregen in schilderen en tekenen.

Beoordeling gegeven door Mariska Blijdorp.

—————————————————————————

Cijfer: 7,5

Cursus Kunstzinnige Wereldreis
Bezoekdatum: September 2011
Gezelschap: 4 personen

Ik vond het een hele leuke cursus, als deze ooit op een maandag, woensdag of vrijdag wordt gegeven, wil ik graag weer meedoen. Ik vond je een fijne cursusleidster. Je doet het op een leuke manier, fris en spontaan. Er was steeds een fijne sfeer, veel ruimte voor eigen creaties. Dankjewel.

Beoordeling geschreven door: Miranda

—————————————————————————

Cijfer: 8

Cursus Kunstzinnige Wereldreis
Bezoekdatum: September 2011
Gezelschap: 5 personen

Ik heb weer enorm genoten van de cursus. Op deze avond kom je tot rust, heb je de ruimte om op te gaan in hetgeen wordt aangeboden. Het werken met de verschillende soorten materialen geeft een verruiming van het beeld wat ik dacht dat ermee mogelijk was. Het mooie is dat je de mensen stimuleert om naar binnen te gaan en te voelen wat gemaakt mag worden, zonder oordeel. Zodra ik weer tijd heb meld ik me aan voor een vervolgcursus. Dank voor je inspirerende,kunstzinnige aanwezigheid!!!

Beoordeling gegeven door Nicole
 —————————————————————————
Cijfer: 8

Bedrijfsuitje; Workshop Samenwerking
Bezoekdatum: December 2010
Gezelschap: Hele team

Ervaringen: In december 2010 hebben wij met ons managementteam een kunstzinnige workshop ‘samenwerking’ gevolgd. We wilden het jaar op een alternatieve maar ook leerzame manier afsluiten. Het leuke aan een creatieve workshop is dat het je als team uit je dagelijkse patroon haalt en op een vernieuwende wijze met elkaar laat samenwerken. Ik zit persoonlijk zelden met pastelkrijt achter een groot stuk papier, laat staan in stilte met mijn twee direct leidinggevenden. Wij hebben deze dag als ontzettend plezierig ervaren, maar ook het gevoel eraan overgehouden dat we in de spiegel hebben gekeken. We werden op speelse wijze geconfronteerd met onze houding ten opzichte van elkaar. Hoe werken we samen? Op welke punten vullen we elkaar aan? Op welke punten blokkeren we elkaar? Het is opmerkelijk hoe scherp dergelijke zaken worden benoemd na slechts een ochtend creatief met ons team bezig te zijn geweest. Een verfrissende ervaring voor alle betrokkenen!

Beoordeling gegeven door Bart Hendriksen. Product Manager bij Extreme Air Products BV